Un blog? Vols dir?

Desprès d’anys i panys voltant per l’internet, anys i panys obrint i tancant blogs sense aturador, i encara n’obro aquest?

L’altre dia mirava de fer recompte dels blogs que havia arribat a obrir (i finalment abandonant) era exageradament gran:

 1. Lobisome:
  Primer vaig engegar aquest com a calaix de sastre on buidar totes les meves aficions i opinions. Sense més.
  http://lobisome.blogia.com/ (2003 – 2007)
  http://lobisome.nireblog.com/ (2007 – 2008)
 2. De Montserrat a Monserrate (2005 – 2007)
  Un intent d’escriure un blog a 4 mans sobre Catalunya i Colòmbia junt amb un bon rolo conegut com a El juglar del Zipa.
 3. El Monserratí (2008 – 2009)
  Aquest el vaig obrir per compartir les meves vivències a Colòmbia i amb els colombians i, també, de les sorprenents connexions entre Colòmbia i Catalunya
 4. Cal ser friki (2008)
  Aquest va ser un curt intent (només d’un post) de compartir idees boges
 5. Pregant sense embuts (2008 – 2009)
  Un lloc on parlar de la meva Fe i la meva particular manera de viure-la
 6. Genoll trencat (2008)
  Aquell estiu em vaig trencar el genoll i em va canviar la vida. I en aquell moment em va semblar una gran idea buidar la meva experiència en aquell blog. El volia escriure fins que tornés a caminar com abans, però me’n vaig cansar en començar la rehabilitació.
 7. Webicultura (2013)
  L’únic intent de treure profit d’un blog. Mirant de rebanyar el plat de les meves aficions i coneixements per tal de fer-me un lloc en aquest món virtual i fer uns centimets amb els clics als anuncis.

Què vol dir tot plegat?

Que em faig gran i que sóc evidentment un early adopter d’això d’internet. Molt ha plogut des d’aquell primer post de 2003 i mai he deixat de tenir coses a dir… però no pas sempre he tingut algú a qui explicar-li. I, per altra banda, no està pas malament deixar-les escrites a un lloc com aquest per poder-les tornar a llegir.

Dit d’una altra manera, per buidar el pap tant com pugui i deixar-m’hi a dins el menys possible.

Ho aprofitaré també per anar-hi re-publicant poc a poc tots els posts de manera que, algun dia, lobisome.cat contingui tot el meu llegat virtual.