Normes de la casa

Tant si algú llegeix les meves paranoies com si no, cal posar-hi ordre.

Idiomes

De manera personal, he decidit que aquest bloc serà en català. És cert que hi trobareu posts posts en espanyol i en anglès, però aquests seran per que n’hauré recuperat alguns d’antics (que en temps passats sí que vaig fer servir aquestes llengües)… tot i que sempre em puc trobar amb necessitats creatives que m’hi portin.

O que algú me’n demani la traducció amb molta educació i paciència. O:)

Comentaris

  1. Tema: els comentaris n’han de parlar del mateix tema que el post del que pengin.
    – No m’obriu altres temes si no estan MOLT relacionats i, en tot cas, MAI més d’un o dos per post. Prou em costa escriure posts com per ficar-me en debats inacabables
    – No em respongueu com si jo hagués escrit coses que NO he escrit, en general, posar coses en boca de la gent és KAKA, posar-hi paraules també KAKA. :-S
  2. Respecte: no tinc cap problema amb la discrepància, però les conyetes o insinuacions que EM SEMBLIN un insult, o una mínima manca de respecte, no les permetré.
  3. Allò que no sona: Em reservo el dret d’esborrar qualsevol contingut que consideri inadequat. Si algú es pensa que aquest és un lloc públic s’equivoca, és una finestra als meus pensaments. Que miri qui vulgui, però sóc molt lliure de voler barrar-li la entrada a qui molesti.